De Delftse Bedrijvendagen


Van februari tot en met mei vindt de 26e editie van De Delftse Bedrijvendagen plaats voor studenten van de TU Delft. De Delftse Bedrijvendagen is een initiatief van vijf Delftse studieverenigingen en is de grootste technische carrièrebeurs van de Benelux. Ben je op zoek naar een baan, stage of afstudeeropdracht? Dan is De Delftse Bedrijvendagen zeker iets voor jou! Ook is het de perfecte mogelijkheid om je te oriënteren op je masterkeuze en carrièremogelijkheden bij een van de ruim 150 bedrijven. De Delftse Bedrijvendagen bestaat in 2021 uit de Sollicitatietrainingen, Oriëntatiedagen, Koffiegesprekken en Inhousedagen. Deze vier evenementen laten je alle aspecten zien van het vinden van jouw baan, stage of afstudeeropdracht.

 

·         Sollicitatietrainingen / 9, 10 en 11 februari
Volg trainingen van hoog aangeschreven bedrijven omtrent solliciteren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je cv te laten checken door een professional.

 

·         Oriëntatiedagen / 15, 16 en 17 februari
Ontmoet van achter je laptop ruim 150 nationale en internationale bedrijven die op zoek zijn naar jou! Ga in gesprek met de bedrijfsvertegenwoordigers, doe mee aan de netwerkcarrousel of bezoek een van de vele bedrijfspresentaties. Daarnaast zijn er carrièrelezingen van astronaut André Kuipers, topsporter en ondernemer Mark Tuitert en illusionist en creatief denker Jan Reinder.

 

·         Koffiegesprekken / 22 t/m 26 maart
Voer één-op-één gesprekken met bedrijven in een informele setting tijdens de Koffiegesprekken en leer het bedrijf nog beter kennen.

 

·         Inhousedagen / 26 april t/m 11 mei
Verdiep je in opdrachten waar bedrijven zich mee bezighouden op hun eigen locatie tijdens de Inhousedagen of online tijdens een van de E-housedagen.


Alle evenementen kunnen los van elkaar worden bezocht.

Inschrijven kan via www.ddb.tudelft.nl, waar je ook alle deelnemende bedrijven kan vinden. Het inschrijfgeld bedraagt deze editie slechts €5, waarna je toegang hebt tot alle evenementen. Als je je inschrijft voor 27 januari kan je ook een gratis informatiepakket aanvragen.  


Wil je meer weten? Lees dan onze folder met meer informatie over alle evenementen of bekijk onze animatie!

Tot ziens tijdens De Delftse Bedrijvendagen 2021!

Date 09/02/2022 - 11/05/2022

Time All Day

Add to calendar

Map Unavailable